Om Selma nätverk

Vi tror på kraften i att vara en del av ett bra nätverk.

Våra medlemmar

Selma är ett nätverk för kvinnor som driver företag i Ekerö kommun. Vi antingen bor eller bedriver våra verksamheter på Mälaröarna. Vårt syfte är att tillsammans skapa ett forum där vi inspirerar och stöttar varandra i att utveckla vårt företagande.

Medlemsavgiften är 600 kr per år.

Morgonmöten

Selma har frukostmöte en gång i månaden. Frukosten äger rum 07.45-10.00 på Ekebyhovs slott och kostar 150 kr per person.

Föreläsningar

Under våra frukostmöten bjuder vi in till föreläsning där vi tar upp ämnen som rör företagande på olika sätt. Ibland gästas vi av externa föreläsare och ibland bjuder våra Selmamedlemmar på sin expertkunskap. Diskussionerna tar fart och vi brukar alltid gå därifrån inspirerade. 

Kom gärna med förslag på intressanta föreläsare!

Här är ditt företag

Vi uppmuntrar dig som medlem att ta en stund på ett frukostmöte att berätta mer ingående om ditt företag. På så sätt lär vi känna dig bättre och du får tillfälle att informera om vad företaget har att erbjuda. Varje presentation får ta 10 minuter.

Workdays

Selma Workday bjuder på arbetskamrater för en dag där vi som vill träffas för att jobba sida vid sida. Mötena är informella och ibland sätter vi tillsammans tema för dagen. Upplägget styrs av medverkande medlemmar. 

Vi äter lunch tillsammans och du väljer fritt om du vill medverka hela dagen eller titta in en stund. Din medverkan är kostnadsfri. Du bekostar själv din eventuella lunch.

Kick-off och Avslutningar

När en ny säsong startar brukar vi börja med en kick-off med middag och som säsongsavslutning hittar vi ofta på något lite extra. Kom gärna med förslag på platser eller aktiviteter att utforska

Bli medlem

Vi blir fler och fler. Bli medlem du med!
Selma är en ideell förening med org.nr. 802454-4606.
Vill du bli medlem? Fyll i medlemsansökan.

Bilder av fotograf Lo Varg