Artister & Evenemang

Susann Bergensjö Allercrantz 

Alvikstorpet 

Välkommen till Alvikstorpets keramikateljé när du vill arbeta med dina händer. Vi hjälper dig att komma igång med ditt skapande och finns nära till hands för inspiration och handledning. Kom när du har tid och lust med leran, hämta kraft och se dina verk växa fram ur din fria skaparglädje. .

Beryl Kornhill 

Beryl Kornhill Allkonst 

I Villa Spelrum på Adelsö står min ateljé och trädgård öppen för besökare, kurser, föreläsningar, utställningar, zenmeditation, kammarteater och musikkvällar. Varmt välkommen! .


Jonake Dreamell 

Dreamell 

Jag är en DJ och Musikproducent som går under namnet DREAMELL. Jag spelar på bröllop, födelsedagar, klubbar, företag och andra event. Min musikbag är bred med allt från 60-tal till idag. Är det ett mindre event (Upp till ca 150 personer) kan jag även ta med ljud och ljus. Jag har även tidigare jobbat som projektledare inom event. Kontakta mig via eller Facebook.

Emma-Karin Pihlstrand 

Emma-Karin Entertainment 

Emma-Karin Entertainment bygger och förmedlar egna konstellationer men också underhållningslösningar med andra toppartister inom samtliga underhållningsformer. Från klassisk musik via nycirkus och dans i alla former, till populärmusik i form av cover band, DJ, trubadurer och showgrupper. En sak har samtliga koncept gemensamt: det personliga tilltalet och samspelet med publiken som jag anser är a och o. Varje publik ska känna sig utvald, speciell och dessutom delaktig! För att veta mer eller bolla idéer - !


My Blomqvist Olsberg 

Mys Artisteri 

Mys Artisteri AB drivs av My Blomqvist Olsberg. Hon är författare, producent, regissör och artist. My brinner för barn och kultur och har stor kunskap och erfarenhet vad gäller barnteater, scenkonst och regi. Förutom att regissera, skriva scenmanus och producera succéerna med Babblarnas musikaler, har My skapat ett 70-tal fysiska produkter för barn och unga, bl a Kreativ Insikts barn- och ungdomsprodukter samt barnfiguren Snårpan med föreställningar, böcker och musik. Hon har också specialskrivit barnmusik till "Ajja & Bajja" och "Olle & Mia". My har också skrivit och regisserat de senaste showerna med barnfigurerna Lollo & Bernie runt om i Europa. .Pilar Ahlbom 

Pily's Gourmé 

Pily’s Gourmé är en catering som erbjuder spansk och peruansk mat.Vi levererar på beställning till din firmafest, födelsedagsfest, bröllop, eller annan tillställning. Vår specialitet är bland annat att tillaga paella direkt på din fest, maten blir till framför gästernas ögon. Prova på vår fantastiska peruanska mat, med bland annat den kända rätten Ceviche. eller besök Pily’s facebooksida.


Marie Adolfsson 

Små Grytor 

Små grytor är din personliga catering som lagar god mat på fräscha råvaror efter säsong! Till stort som smått, privat och företag. Jag hjälper Dig! .