Design, Inredning & Konst

Anette Mannerfors 

Adigi Reklam & Tryck 

Vi är en grafisk fullservice- och produktionsbyrå i Sundbyberg. Med lång och bred erfarenhet inom den grafiska branschen arbetar vi idag från layout och design till slutproduktionen av trycksaker, mässmaterial eller digitala medier. Vår styrka är att vi jobbar nära kunden och löser de problem och önskemål som våra kunder har. .

Susann Bergensjö Allercrantz 

Alvikstorpet  

Välkommen till Alvikstorpets keramikateljé när du vill arbeta med dina händer. Vi hjälper dig att komma igång med ditt skapande och finns nära till hands för inspiration och handledning. Kom när du har tid och lust med leran, hämta kraft och se dina verk växa fram ur din fria skaparglädje. .

Hedvig Andér 

Hedvig Andér Stil & Design AB  

Jag heter Hedvig Andér och är utbildad kostymdesigner i USA 1980-1984. Jag arbetar som kostymdesigner för film, teater och TV.  Jag driver varumärket HEDVIG STOCKHOLM. . Läs mer om varumärket på www.hedvigstockholm.se.

Veronica Gyllenram 

MARNELLY 

Marnelly grundades år 2014 i Stockholm. Jag som startade Marnelly heter och är designer. Jag drivs av att hitta det enkla, stilrena och lekfulla uttrycket i de produkter jag skapar. Min inspiration hämtas från djurriket och jag vill med så få penseldrag som möjligt hitta och förstärka uttrycken hos de djur jag illustrerar. Mina produkter ska användas och fylla en funktion i vardagen och samtidigt skapa en glädje för både barn och vuxna. Hållbarhet och kvalitet är viktigt och därför har jag noga valt ut de fabriker jag jobbar med. Välkommen att inspireras och hitta stilrena och lekfulla produkter för ditt barn.

Annette Sahlin 

Sahlin Inredningsarkitekter 

VI SKAPAR MILJÖER SOM MAN LÄNGTAR TILL.
Vi åtar oss arkitekt- och inredningsuppdrag till de flesta branscher och till privat personer. .