Utbildning

My Blomqvist Olsberg 

Barnens Förlag 

Barnens Förlag och My Blomqvist Olsberg ger ut böckerna och musiken med barnfiguren Snårpan. På kort tid har Snårpan blivit en succé och en populär figur bland barnen. Publiken har mött henne i Lattjo Lajban på tv4, i Barnens Allsång på Skansen, på turné med Cirkus Maximum, som nätbaserad julkalender hos Unicef, som webbreporter i en mängd sammanhang och i landets folkparker. Snårpan är en figur som vill ge barn självkänsla och tillit till sin egen fantasi och en vetskap om att allt är möjligt, bara man tror på det.

Förutom att regissera, skriva scenmanus och producera succéerna med Babblarnas musikaler, har My skapat ett 70-tal fysiska produkter för barn och unga, bl a Kreativ Insikts barn- och ungdomsprodukter, såsom Inspirationskort, smycken med budskap och Känslokort. .

Annika Thörnlund 

Edoctum Datautbildning 

Edoctum erbjuder anpassad och målinriktad datautbildning för stora och små företag, för både erfarna och oerfarna användare. Även individuellt skräddarsydd utbildning erbjuds. Seminarier inför stora grupper ges för översiktliga presentationer av nya programversioner och särskilda funktioner. .

Inna Li 

Ekerö Barnvakt 

Ekerö Barnvakt är en unik barnvaktsförmedling som har gedigen pedagogisk kompetens. Tänk dig en engagerad och kreativ pedagog som möter ditt barn kontinuerligt och hjälper till både hemma och även under barnkalas eller vid VAB. Vi jobbar inom hela Stockholms län. Besök gärna vår instagram och .

Lena Söderberg 

Nyföretagarcentrum Ekerö 

Lena Söderberg heter jag och är verksamhetsledare och rådgivare på Nyföretagarcentrum Ekerö. Hos oss kan du få kostnadsfri rådgivning gällande start och frågor kring företagande. Jag har själv varit egenföretagare i snart 30 år och har stor erfarenhet av att driva företag. Välkommen att !