Träning & Yoga

Marie Boltjes 

Mediyoma 

Jag arbetar som föreläsare och instruktör inom återhämtning och stresshantering och vänder mig till företagshälsovård, företag, organisationer och privatpersoner. Mina föreläsningar och workshops innehåller praktiska inslag av bland annat medicinsk yoga, mindfulness och andningsträning och passar för arbetsplatsmöten, event, och hälsoinsatser. Besök gärna min instagram och .

Jeanette Lavenant 

Mälarö Yoga & Friskvårdscenter 

Jag är utbildad yogalärare som undervisar jag i bl.a. Yin Yoga, Coreyoga, Mindful yoga, Ashtanga yoga, Mamma & baby yoga och Pilates. Då rätt kost är en viktig del av yoga äter jag själv mest Raw Food och är diplomerad Raw Food Chef & Living Food Instructor som jag håller kurser och föreläsningar i. Behandlingar som Chakrabalansering, Chakramassage och Aromaterapi samt privat coaching i Yoga och individuell Yogaterapi. .

Anna Adelman 

Stark ute 

Stark Ute erbjuder träning ute i naturen året om. Du kan träna både styrka, kondition, smidighet och mindfulness. Våra golv med blåbärsris och väggar av tall och gran minskar din stress och gör dig både gladare och friskare. Vi har både schemalagda pass samt möjlighet att boka egna pass för dig eller en grupp. Våra fem olika träningsformer: CrossNature, Yoga, HIIT Nature, Slow Training och Forest Run.

Vi har pass för alla åldrar och alla nivåer. Tillsammans med oss får du både träning, naturupplevelser och skratt. Välkommen ut!

Emma Rosell 

Rosells Gym 

Rosells Gym - där träning, gemenskap och glädje möts! Uppnå dina träningsmål med våra välutbildade tränare och terapeuter. Vi erbjuder stöd inom rehabilitering, mental träning, kosthållning och mycket mer. Bli en del av vår gemenskap och upplev styrkan i att träna tillsammans på Rosells Gym. .

Therese Gamnis

I din kraft (yogamore) 

I din kraft - ayurveda och yoga. Vi erbjuder ett 12 veckors hälsoprogram för kvinnor i naturligt helande vanor från ayurveda (online) samt hathayogaklasser i en personlig yogastudio i Stenhamra. Besök gärna vår instagram.