Resor & Möten

Linnea Johansson 

Global Travel Ekerö 

Vi kallar det ”All inclusive-resor för företag och organisationer”. Efter 25 år i branschen vet vi vad som fungerar för att kunna genomföra riktigt bra gruppresor. Vi gör det på ett personligt sätt och med ett stort engagemang. Från början till slut. .

Christin Blomberg 

Gårdshotell Lilla Sörgården 

På vårt Gårdshotell i Kungsberga på Färingsö i Ekerö kommun, bor ni i hemtrevliga rum och hus i lantlig miljö. Kom och koppla av tillsammans med familj och vänner, eller kollegor om du är ute på Mälaröarna och jobbar och behöver ett bekvämt boende under din arbetsvecka. Alla hus är omgivna av en fin trädgård som erbjuder sköna avkopplingsmöjligheter. .

Pilar Ahlbom 

Pily's Gourmé 

Pily’s Gourmé är en catering som erbjuder spansk och peruansk mat.Vi levererar på beställning till din firmafest, födelsedagsfest, bröllop, eller annan tillställning. Vår specialitet är bland annat att tillaga paella direkt på din fest, maten blir till framför gästernas ögon. Prova på vår fantastiska peruanska mat, med bland annat den kända rätten Ceviche. eller besök Pily’s facebooksida.


Regina Lawniczak 

Regina's Banyuls 

Regina’s förmedlar lägenheter och hus för semesterboende i Banyuls-sur mer vid franska Medelhavet. Här kan du också boka lokal för gruppresor/ temaresor eller för en tillställning Jag tipsar om utflyktsmål och aktivitet, ger all service för en bra resa antingen privat eller med företaget. .


Marie Adolfsson 

Små Grytor 

Små grytor är din personliga catering som lagar god mat på fräscha råvaror efter säsong! Till stort som smått, privat och företag. Jag hjälper Dig! .