Kommunikation & Marknadsföring


Mia Andersson 

Aim For U 

Aim For U är ett företag som dekorerar och inreder ytor och skyltfönster i butiker, gallerior, företag. Framtagning av dekormaterial efter egna idéer. Inreder och stylar lokaler, hem, olika mötesplatser och visningslägenheter i nyproduktion.

Aim For U på InstagramAnette Mannerfors 

Adigi Reklam & Tryck  

Vi är en grafisk fullservice- och produktionsbyrå i Sundbyberg. Med lång och bred erfarenhet inom den grafiska branschen arbetar vi idag från layout och design till slutproduktionen av trycksaker, mässmaterial eller digitala medier. Vår styrka är att vi jobbar nära kunden och löser de problem och önskemål som våra kunder har. .


Lo Varg 

Fotograf Lo Varg 

Fotograf. Jag fotar företag - för marknadsföringssyfte, hemsida och sociala medier. Jag hjälper företag att bygga upp en enhetlig bildbank för ett proffesionellt intryck. Bilder som visar visa vilka ni är och vad ni gör. Bilder som riktar sig till de ni söker - er målgrupp. Jag tänker på helheten och hur fotot kommer användas. Och vilken känsla som ska förmedlas. Jag älskar hela processen. Planeringen, utförandet, efterarbetet och att se mina kunder bli nöjda. .


Annika Engström 

Harmony at Work  

Marknadskommunikatör som brinner för att skapa engagemang. Behöver du hjälpa att paketera och strukturerar ditt budskap till dina kunder? Tillsammans hittar vi kraften i dina kommunikationskanaler.

Nonny Davidsson 

Mr Stevens AB 

Jag arbetar som copywriter, UX-writer och SEO-strateg. Skriver säljande och guidande texter till webbar och appar, nyhetsbrev, artiklar, annonser och all form av kommunikation. Jag utför också sökordsanalyser och hjälper företag med strategi för sökmotoroptimering. .

Yvonne Nylundh 

Needs Decor & Design 

Needs är en dekor & produktionsbyrå som erbjuder kreativa tjänster inom dekor, grafisk design, event, inredning, utställning & reklam. Vi visualiserar ert varumärke med att profilera och exponera ert budskap. Varje koncept designas och utformas efter kundens specifika behov. Med allt ifrån idéframtagning till färdigt resultat och produkt. Besök Needs Decor & Design Facebook och Instagram.

Lovisa Lönnqvist 

Spark & Grow 

Spark & Grow-Sustainable growth of businesses, brands and people. Vår passion ligger i att tillsammans med företag och organisationer identifiera, utveckla och stärka det som är unikt för varumärket.Vi har spetskompetens inom marknadsföring, HR, automation och säljdrivande kommunikation. .

Lena Zetterberg Björk 

True Copy 

Jag är copywriter och hjälper företag med texter till webben, e-postutskick, sociala medier, annonser eller annan marknadsföring. Jag håller också kurser inom copywriting, skrivande och tonalitet. .