Hälsa & Skönhet

Annie Camilleri 

Botanic Ekerö 

Information kommer inom kort.
.

Therese Gamnis

I din kraft (yogamore) 

I din kraft - ayurveda och yoga. Vi erbjuder ett 12 veckors hälsoprogram för kvinnor i naturligt helande vanor från ayurveda (online) samt hathayogaklasser i en personlig yogastudio i Stenhamra. Hemsida: idinkraft.se Instagram: instagram/therese.gamnis

Anna-Karin Schödin 

GENUINO 

Jag erbjuder medial vägledning, kristallhealing, healingmassage, shamansk rening, coaching om läkning via kosten och Medical Medium-information, healingcirklar. .

Lina Bergergård 

Health by Bergergård 

Mitt namn är Lina Bergergård och jag är certifierad Fasciaspecialist och erbjuder fasciabehandlingar, som är en form av djupvågsmassage som behandlar fascian/bindväven i kroppen och som dels kan hjälpa den som har ont att bli bättre men passar även den som vill öka sitt välmående eller prestera bättre. .

Maria Borgström 

Må Bra i Riksby AB 

På Må Bra i Riksby kan vi hjälpa dig med alla möjliga olika besvär som exempelvis stress, sömnproblem, migrän, magproblem, yrsel, klimakteriebesvär och smärta. Vi erbjuder behandlingar inom bland annat massage och akupunktur. Se alla våra olika behandlingar och läs om våra terapeuter på vår hemsida. Vi håller även föreläsningar inom hälsa och personlighetsutveckling både på kliniken och ute på andra företag.

Jeanette Lavenant 

Mälarö Yoga & Friskvårdscenter 

Jag är utbildad yogalärare som undervisar jag i bl.a. Yin Yoga, Coreyoga, Mindful yoga, Ashtanga yoga, Mamma & baby yoga och Pilates. Då rätt kost är en viktig del av yoga äter jag själv mest Raw Food och är diplomerad Raw Food Chef & Living Food Instructor som jag håller kurser och föreläsningar i. Behandlingar som Chakrabalansering, Chakramassage och Aromaterapi samt privat coaching i Yoga och individuell Yogaterapi. .

Evalena Johnson 

In Balance Fot- & Friskvård  

Jag kallar "min del" av verksamheten In Balance Fot- & Friskvård och verkar lokalt i Stenhamra på salong Arnalids. In Balance erbjuder pedikyr/fotvård (ej medicinsk), klassisk massage samt coaching/stresshantering. Utför även hembesök för fotvård och coaching vid behov. Vi är anslutna till Epassi. Till våren 2024 kommer jag även kunna erbjuda manikyr. Jag är legitimerad sjuksköterska, certifierad KBT&ACT coach samt har diplom i klassisk massage och SPA-fotvård, utbildad i MI (motiverande samtal). Min hemsida är inte riktigt klar än, men det går bra att kontakta mig via mail eller telefon för mer information. Telefonnummer: 070-778 21 87 Mail:  

Emelie Gille 

Skin & Nails Ekerö 

Lokal hudvård- & skönhetssalong i Skå på färingsö. Jag utför allt från klassiska ansiktsbehandlingar till avancerad hudvård som microneedling och kemiska peels samt naglevård, pedikyr, vaxning, lashlift/browlift, frans och brynfärg och spraytan! .

Mickaella Stråstjern 

Stråstjern Friskvård 

Den familjära hälso & skönhetssalongen i Färentuna. Hos oss är alla lika välkomna. Här kan du få allt från massage till klassiska ansiktsbehandlingar och avancerad hudvård samt manikyr, pedikyr, vaxning, fransar etc. Vi är även specialiserade på lymfmassage och utmattningssyndrom. Boka en gratis konsultation eller

Yvonne Franzén Ageby

Yvonnes fothälsa

Yvonnes fothälsa medicinsk fotvård.