Hälsa & Skönhet

Annie Camilleri 

Botanic Ekerö 

Information kommer inom kort.
.

Anna-Karin Schödin 

GENUINO 

Jag erbjuder medial vägledning, kristallhealing, healingmassage, shamansk rening, coaching om läkning via kosten och Medical Medium-information, healingcirklar. .

Lina Bergergård 

Health by Bergergård 

Mitt namn är Lina Bergergård och jag är certifierad Fasciaspecialist och erbjuder fasciabehandlingar, som är en form av djupvågsmassage som behandlar fascian/bindväven i kroppen och som dels kan hjälpa den som har ont att bli bättre men passar även den som vill öka sitt välmående eller prestera bättre. .

Maria Borgström 

Må Bra i Riksby AB 

På Må Bra i Riksby kan vi hjälpa dig med alla möjliga olika besvär som exempelvis stress, sömnproblem, migrän, magproblem, yrsel, klimakteriebesvär och smärta. Vi erbjuder behandlingar inom bland annat massage och akupunktur. Se alla våra olika behandlingar och läs om våra terapeuter på vår hemsida. Vi håller även föreläsningar inom hälsa och personlighetsutveckling både på kliniken och ute på andra företag.

Evalena Mählqvist 

Partnia AB 

I uppstartsfas. Driver företaget tillsammans med min sambo, där jag vill bygga upp verksamhet med konsultuppdrag inom sjukvård (leg.sjuksköterska) och hälsa. Min sambo som konsultuppdrag som helikopterpilot, busschaufför och lastbilschaufför.

Emelie Gille 

Skin & Nails Ekerö 

Lokal hudvård- & skönhetssalong i Skå på färingsö. Jag utför allt från klassiska ansiktsbehandlingar till avancerad hudvård som microneedling och kemiska peels samt naglevård, pedikyr, vaxning, lashlift/browlift, frans och brynfärg och spraytan! .

Mickaella Stråstjern 

Stråstjern Friskvård 

Den familjära hälso & skönhetssalongen i Färentuna. Hos oss är alla lika välkomna. Här kan du få allt från massage till klassiska ansiktsbehandlingar och avancerad hudvård samt manikyr, pedikyr, vaxning, fransar etc. Vi är även specialiserade på lymfmassage och utmattningssyndrom. Boka en gratis konsultation eller