Ekonomi, Juridik & IT

Anett Hansen 

Anett Hansen Konsult 

Konsult inom Inköp och Offentlig upphandling. Varierade varugrupper, tjänster och affärsområden. .

Annika Thörnlund 

Edoctum Datautbildning 

Edoctum erbjuder anpassad och målinriktad datautbildning för stora och små företag, för både erfarna och oerfarna användare. Även individuellt skräddarsydd utbildning erbjuds. Seminarier inför stora grupper ges för översiktliga presentationer av nya programversioner och särskilda funktioner. .

Lena Söderberg 

Nyföretagarcentrum Ekerö 

Lena Söderberg heter jag och är verksamhetsledare och rådgivare på Nyföretagarcentrum Ekerö. Hos oss kan du få kostnadsfri rådgivning gällande start och frågor kring företagande. Jag har själv varit egenföretagare i snart 30 år och har stor erfarenhet av att driva företag. Välkommen att !

Eva Danielsson 

Ramberg Advokater 

En fullservicebyrå med spetskompetens inom flera rättsområden och branscher. Viger kvalificerad affärsjuridisk rådgivning till företag och offentlig sektor i Stockholmsområdet, Sverige och i viss mån även utomlands. .

Lena Österman 

Summer City 

Modern, enkel och bekymmersfri hantering av din bokföring. Jag hjälper dig att hantera din ekonomi och bokföring på ett professionellt och korrekt sätt. Jag gör det med moderna verktyg och lägger stor vikt vid att ha en nära affärsrelation med mina kunder. .


Ulrika Persson  

U2P Ekonomi AB 

I mitt arbete hjälper jag små och medelstora företag med allt från löpande bokföring till bokslut och deklarationer samt övrig rådgivning kring företagets ekonomi. Jag har arbetat med redovisning i över 25 år, varav de senaste 15 åren som redovisningskonsult. .