Detaljhandel

Mia Andersson 

Aim For U 

Aim For U är ett företag som dekorerar och inreder ytor och skyltfönster i butiker, gallerior, företag. Framtagning av dekormaterial efter egna idéer. Inreder och stylar lokaler, hem, olika mötesplatser och visningslägenheter i nyproduktion.

Annie Camilleri 

Botanic Ekerö 

Information kommer inom kort.
.

Tina Hult 

Ekerö Optik 

Din Syn Ekerö Optik är en lokalt förankrad butik som tillgodoser närområdet med det senaste inom optik och glasögonbågar. Våra legitimerade optiker med linsbehörighet utför synundersökningar för körkort, glasögon och kontaktlinser. Vi har en egen verkstad, lagar och justerar. Kvalitetscertifierade av Svenska optikerförbundet. Välkommen! .

Hedvig Andér 

Hedvig Andér Stil & Design AB  

Jag heter Hedvig Andér och är utbildad kostymdesigner i USA 1980-1984. Jag arbetar som kostymdesigner för film, teater och TV.  Jag driver varumärket HEDVIG STOCKHOLM. . Läs mer om varumärket på www.hedvigstockholm.se.

Veronica Gyllenram 

MARNELLY 

Marnelly grundades år 2014 i Stockholm. Jag som startade Marnelly heter och är designer. Jag drivs av att hitta det enkla, stilrena och lekfulla uttrycket i de produkter jag skapar. Min inspiration hämtas från djurriket och jag vill med så få penseldrag som möjligt hitta och förstärka uttrycken hos de djur jag illustrerar. Mina produkter ska användas och fylla en funktion i vardagen och samtidigt skapa en glädje för både barn och vuxna. Hållbarhet och kvalitet är viktigt och därför har jag noga valt ut de fabriker jag jobbar med. Välkommen att inspireras och hitta stilrena och lekfulla produkter för ditt barn.

Lotta Christersdotter 

O’Sofina AB 

Hos oss kan du handla kläder och känna att just du kommer i fokus! Här är ingen kropp omöjlig att hitta något snyggt till! Vi gillar att inspirera dig och locka fram allt det goda som vi alla har. Vi är riktigt duktiga på att köpa in det där lilla extra för garderoben utan att du blir ruinerad! Vi är butiken som vill göra vardagen till fest! .