Detaljhandel

Mia Andersson 

Aim For U 

Aim For U är ett företag som dekorerar och inreder ytor och skyltfönster i butiker, gallerior, företag. Framtagning av dekormaterial efter egna idéer. Inreder och stylar lokaler, hem, olika mötesplatser och visningslägenheter i nyproduktion.

Aim For U på Instagram

Annie Camilleri 

Botanic Ekerö 

Information kommer inom kort.
.

Tina Hult 

Ekerö Optik 

Din Syn Ekerö Optik är en lokalt förankrad butik som tillgodoser närområdet med det senaste inom optik och glasögonbågar. Våra legitimerade optiker med linsbehörighet utför synundersökningar för körkort, glasögon och kontaktlinser. Vi har en egen verkstad, lagar och justerar. Kvalitetscertifierade av Svenska optikerförbundet. Välkommen! .

Hedvig Andér 

Hedvig Andér Stil & Design AB  

Jag heter Hedvig Andér och är utbildad kostymdesigner i USA 1980-1984. Jag arbetar som kostymdesigner för film, teater och TV.  Jag driver varumärket HEDVIG STOCKHOLM. . Läs mer om varumärket på www.hedvigstockholm.se.

Helena Kullberg

H Kullberg Consulting AB  

Jag hjälper företag med hela den kommersiella resan; från konsumentinsikt till produktportfölj och placering i butik och hylla. Det vill säga Category Management och både den strategiska, taktiska och operativa planeringen.

Veronica Gyllenram 

MARNELLY 

Marnelly grundades år 2014 i Stockholm. Jag som startade Marnelly heter och är designer. Jag drivs av att hitta det enkla, stilrena och lekfulla uttrycket i de produkter jag skapar. Min inspiration hämtas från djurriket och jag vill med så få penseldrag som möjligt hitta och förstärka uttrycken hos de djur jag illustrerar. Mina produkter ska användas och fylla en funktion i vardagen och samtidigt skapa en glädje för både barn och vuxna. Hållbarhet och kvalitet är viktigt och därför har jag noga valt ut de fabriker jag jobbar med. Välkommen att inspireras och hitta stilrena och lekfulla produkter för ditt barn.

Helena Kullberg

MenoMighty 

På MenoMighty stöttar, informerar och hjälper vi kvinnor klimakteriet med fokus på egenvård. .

Lotta Christersdotter 

O’Sofina AB 

Hos oss kan du handla kläder och känna att just du kommer i fokus! Här är ingen kropp omöjlig att hitta något snyggt till! Vi gillar att inspirera dig och locka fram allt det goda som vi alla har. Vi är riktigt duktiga på att köpa in det där lilla extra för garderoben utan att du blir ruinerad! Vi är butiken som vill göra vardagen till fest! .

Annette Sahlin 

Sahlin Inredningsarkitekter

VI SKAPAR MILJÖER SOM MAN LÄNGTAR TILL. Vi åtar oss arkitekt- och inredningsuppdrag till de flesta branscher och till privatpersoner. .

Sahlinarkitekter.se

Karin Åslund

PS Marin AB

PS Marin AB är generalagent för Galeon Yachts i Sverige. Vi säljer båtar/yachts som tillverkas i Polen från 40-80 fot. Vi säljer även begagnade båtar som vi får i inbyte. På vintern så erbjuder vi vinterförvaring och service för våra kunders båtar i en varmhall på Färingsö. .