Möten i Selma

Frukostmöten

Selma träffas ungefär en gång i månaden. Vi ses på frukostmöten på olika platser inom kommunen och har länge haft Ekebyhovs slott som lite av en home base för våra möten. Vi startar 07.45 och håller på till 10.00 och vi bekostar själva vår frukost. Vi bjuds alltid in till möten och aktiviteter via mail, men titta in i vårt kalendarium från tid till annan för att ha lite koll på vad som komma skall.

Föreläsningar

Nätverkets styrelse står för programmet i våra frukostmöten. Ofta planeras föreläsningar där vi tar upp ämnen som rör företagande på olika sätt. Ibland gästas vi av externa föreläsare och ibland bjuder våra egna medlemmar på sin expertkunskap. Diskussionerna tar fart och vi brukar alltid gå från våra möten fulla av energi och med nya insikter i bagaget. Vill du föreläsa på ett frukostmöte, eller har du tips på någon du tycker skulle vara intressant att lyssna till? Hör gärna av dig till oss med tips.

I vilken form vi än träffas brukar våra möten alltid leda till någonting. Inspiration, en nytankebana, ny kunskap eller kanske ett nytt uppdrag. Fulla av energi vandrar vi vidare mot ett lite roligare företagande!

Här är ditt företag

Vi uppmuntrar dig som medlem att ta en stund på ett frukostmöte att berätta mer ingående om ditt företag. Vad är ditt expertområde och hur ser ditt företags erbjudande ut? På så sätt lär vi känna dig bättre och har dig top of mind när vi hör om någon som känner någon som behöver just din kompetens. Vi kallar de här presentationerna för Här är ditt företag. Presentationen varar i max 10 minuter. 

Selma Workday

Då och då bjuder nätverket på arbetskamrater för en dag där vi som vill träffas för att jobba sida vid sida. Mötena är informella och ibland sätter vi tillsammans tema för dagen som styrs av medverkande medlemmar. Ofta äter vi lunch ihop och du väljer fritt om du vill medverka hela dagen eller titta in en stund. Din medverkan är kostnadsfri men du bekostar själv din eventuella lunch.

Kick-off och avslutningar

När en ny säsong startar sparkar vi igång med en kick-off tillsammans. Det brukar bli en trevlig tillställning där vi kombinerar nytta med nöje. Som säsongsavslutning hittar vi ofta på något lite extra.