Sahlin Inredningsarkitekter

Annette Sahlin | sahlinarkitekter.se

VI SKAPAR MILJÖER SOM MAN LÄNGTAR TILL.
Vi åtar oss arkitekt- och inredningsuppdrag till de flesta branscher och till privat personer.

Sara Flumé

Sara Flumé I   I www.saraflume.se

Tekniker & processer för läkning, närvaro och kreativitet. I ditt privatliv, familjeliv och arbetsliv.Det blir aldrig som vi har tänkt oss, det blir bättre. Du är inte ensam och redan nu kan du ta nästa steg och börja för allt börjar med Dig.Välkommen på meditation, coaching, healing & kundaliniyoga på mottagningen på Svartsjö Slott eller via Zoom. Sara arbetar med kvinnor och män både ungdomar och vuxna. För din hälsa, klarhet & inre frid.

Skin & Nails Ekerö

Emelie Gille I  I skinandnails.se

Lokal hudvård- & skönhetssalong i Skå på färingsö. Jag utför allt från klassiska ansiktsbehandlingar till avancerad hudvård som microneedling och kemiska peels samt naglevård, pedikyr, vaxning, lashlift/browlift, frans och brynfärg och spraytan!

Små Grytor Catering 

Marie Adolfsson | | www.smagrytor.se

Små grytor är en KRAV-certifierad & personlig catering som lagar god mat på fräscha råvaror efter säsong! Till stort som smått, privat och företag. Jag hjälper Dig!

 

Stark Ute

Anna Adelman I  I www.starkute.se

Stark Ute erbjuder träning ute i naturen året om. Du kan träna både styrka, kondition, smidighet och mindfulness. Våra golv med blåbärsris och väggar av tall och gran minskar din stress och gör dig både gladare och friskare. Vi har både schemalagda pass samt möjlighet att boka egna pass för dig eller en grupp.
Våra fem olika träningsformer: CrossNature, Yoga, HIIT Nature, Slow Training och Forest Run. Vi har pass för alla åldrar och alla nivåer.
Tillsammans med oss får du både träning, naturupplevelser och skratt.
Välkommen ut!

Summer City Digital Redovisning

Lena Österman | | www.summercity.se

Modern, enkel och bekymmersfri hantering av din bokföring. Jag hjälper dig att hantera din ekonomi och bokföring på ett professionellt och korrekt sätt. Jag gör det med moderna verktyg och lägger stor vikt vid att ha en nära affärsrelation med mina kunder. 

The Ability Group

Maria Lind | theabilitygroup.se

Vi jobbar med individ-, grupp och ledarutveckling. Vi utgår från metoder och verktyg som utöver ökad självkännedom leder till tydligare kommunikation, ökad produktivitet och engagemang i yrkeslivet!​

Vi tror på ett empatiskt och modigt ledarskap där du får lära känna vad som motiverar dig, hur du fungerar under stress och vilka behov du har för att vara där du och ditt team är som bäst!​

True Copy AB 

Lena Zetterberg Björk |   | www.truecopy.se

Jag är copywriter och hjälper företag med texter till webben, e-postutskick, sociala medier, annonser eller annan marknadsföring. Jag håller också kurser inom copywriting, skrivande och tonalitet.

Vattenbussen

 

Susanna Hall Kihl | | www.vattenbussen.se

En partipolitiskt obunden organisation som arbetar för att förverkliga kollektivtrafik på vatten med miljösmarta, snabba och bekväma passagerarfartyg i urbana områden. Genom att låta vattenvägarna ingå i kollektivtrafiksystemen finns möjlighet att öka transportnätets kapacitet och locka fler att åka kollektivt. Vattenbussen vill bidra till en hållbar samhällsutveckling genom att skapa samverkan och en kunskapshöjande, kreativ arena för nya typer av lösningar för hållbara attraktiva städer.

Walls konsultbyrå

Terese Wall |   

 Konsultföretag som arbetar med inom samhällsbyggnad med uppdragsledning, främst komplexa infrastrukturprojekt. Företaget jobbar just nu med projektledning för bytespunkt Slussen och med Forum för transportinnovation på Vinnova.

Yourgrowth

Jennie Hübsch |  | yourgrowth.se

Dina insikter – din utveckling. Ge dig själv insikter, motivation och tilltro som utvecklar dig och ditt självledarskap. Coachingsamtal för ledare och privatpersoner. Coachingsamtal är ett tidseffektivt verktyg för att nå utveckling och tillväxt. Med mig som din samtalscoach kommer du hitta ett sätt att ta dig från punkt A till punkt B. Du kommer att hitta din motivation och dina verktyg för att komma framåt.

SPARKLE

Lovisa Lönnqvist |  | www.thesparkle.se

SPARKLE är en varumärkesbyggande byrå som nishar sig mot HR-Marknadsföring-Kommunikation och därmed hjälper företag att skapa grymma medarbetarupplevelser. Har man nöjda medarbetare får man bättre tillväxt.