Sara Flumé

Sara Flumé I   I www.saraflume.se

Tekniker & processer för läkning, närvaro och kreativitet. I ditt privatliv, familjeliv och arbetsliv.Det blir aldrig som vi har tänkt oss, det blir bättre. Du är inte ensam och redan nu kan du ta nästa steg och börja för allt börjar med Dig.Välkommen på meditation, coaching, healing & kundaliniyoga på mottagningen på Svartsjö Slott eller via Zoom. Sara arbetar med kvinnor och män både ungdomar och vuxna. För din hälsa, klarhet & inre frid.

Skin & Nails Ekerö

Emelie Gille I  I skinandnails.se

Lokal hudvård- & skönhetssalong i Skå på färingsö. Jag utför allt från klassiska ansiktsbehandlingar till avancerad hudvård som microneedling och kemiska peels samt naglevård, pedikyr, vaxning, lashlift/browlift, frans och brynfärg och spraytan!

Silfur Advisory

Veronica Silfur  | | www.silfur.se

Silfur konsult erbjuder moderna, snygga och unika lösningar inom akustik, montering, ljud- och arbetsmiljöer. Vi är produktoberoende med över 15 års erfarenhet av lösningar som stoppar, reducerar och avskärmar ljud. Vi skapar ljudisolerande lösningar, anpassar och avskärmar stora och små lokaler i privata och offentliga miljöer. Vi erbjuder allt från projektering till utförande och arbetar i hela Sverige men utför flest arbeten i Stockholm och Mälardalsregionen.

Skön & Grön

Ingrid Amneus |  | www.skonogron.se

 Skön & Grön är ett litet, professionellt och ekologiskt hud- o kroppsvårds-företag som erbjuder olika ansikts- och kropps-behandlingar. Förutom att enbart använda ekologiska/ naturkosmetiska produkter i behandlingarna – med fokus på Maria Åkerberg/Dermanords härliga produkter – så arbetar jag även aktivt med att försöka hålla nere salongens totala belastning på miljön.

Små Grytor Catering 

Marie Adolfsson | | www.smagrytor.se

Små grytor är en KRAV-certifierad & personlig catering som lagar god mat på fräscha råvaror efter säsong! Till stort som smått, privat och företag. Jag hjälper Dig!

 

Stark Ute

Anna Adelman I  I www.starkute.se

Stark Ute erbjuder träning ute i naturen året om. Du kan träna både styrka, kondition, smidighet och mindfulness. Våra golv med blåbärsris och väggar av tall och gran minskar din stress och gör dig både gladare och friskare. Vi har både schemalagda pass samt möjlighet att boka egna pass för dig eller en grupp.
Våra fem olika träningsformer: CrossNature, Yoga, HIIT Nature, Slow Training och Forest Run. Vi har pass för alla åldrar och alla nivåer.
Tillsammans med oss får du både träning, naturupplevelser och skratt.
Välkommen ut!

Strömdahls Juveler

Pernilla Grahn I

Summer City Digital Redovisning

Lena Österman | | www.summercity.se

Modern, enkel och bekymmersfri hantering av din bokföring. Jag hjälper dig att hantera din ekonomi och bokföring på ett professionellt och korrekt sätt. Jag gör det med moderna verktyg och lägger stor vikt vid att ha en nära affärsrelation med mina kunder. 

Swatgym

Sanna Wranå I I swatgym.se

Jag ser träningen och kosten från ett hälsoperspektiv och arbetar mot välmående och en funktionell vardag. Jag är specialiserad Gravid- och mammatränare med fokus på att få kontrollen i magen tillbaka som nybliven mamma eller bibehålla den som gravid. Börjar man träna rätt redan som med gravid leder det till en mer kontrollerad förlossning och kortare återhämtningsfas.

The Ability Group

Maria Lind | theabilitygroup.se

Vi jobbar med individ-, grupp och ledarutveckling. Vi utgår från metoder och verktyg som utöver ökad självkännedom leder till tydligare kommunikation, ökad produktivitet och engagemang i yrkeslivet!​

Vi tror på ett empatiskt och modigt ledarskap där du får lära känna vad som motiverar dig, hur du fungerar under stress och vilka behov du har för att vara där du och ditt team är som bäst!​

Tistlar & Pioner 

Sophia Dahlqvist | | www.tistlarpioner.se

 Blommor, vaser & krukor. Besök gärna vår mysiga blomsterbutik! Har du inte möjlighet så levererar vi blommor
i Västerort - Ekerö kommun & Bromma. Begravningsblommor hela Stockholm. Vaser & krukor skickar vi i hela Sverige.

True Copy AB 

Lena Zetterberg Björk |   | www.truecopy.se

Jag är copywriter och hjälper företag med texter till webben, e-postutskick, sociala medier, annonser eller annan marknadsföring. Jag håller också kurser inom copywriting, skrivande och tonalitet.

Vattenbussen

 

Susanna Hall Kihl | | www.vattenbussen.se

En partipolitiskt obunden organisation som arbetar för att förverkliga kollektivtrafik på vatten med miljösmarta, snabba och bekväma passagerarfartyg i urbana områden. Genom att låta vattenvägarna ingå i kollektivtrafiksystemen finns möjlighet att öka transportnätets kapacitet och locka fler att åka kollektivt. Vattenbussen vill bidra till en hållbar samhällsutveckling genom att skapa samverkan och en kunskapshöjande, kreativ arena för nya typer av lösningar för hållbara attraktiva städer.

Videre Consulting 

Eva Norén |

Walls konsultbyrå

Terese Wall |   

 Konsultföretag som arbetar med inom samhällsbyggnad med uppdragsledning, främst komplexa infrastrukturprojekt. Företaget jobbar just nu med projektledning för bytespunkt Slussen och med Forum för transportinnovation på Vinnova.

Yourgrowth

Jennie Hübsch |  | yourgrowth.se

Dina insikter – din utveckling. Ge dig själv insikter, motivation och tilltro som utvecklar dig och ditt självledarskap. Coachingsamtal för ledare och privatpersoner. Coachingsamtal är ett tidseffektivt verktyg för att nå utveckling och tillväxt. Med mig som din samtalscoach kommer du hitta ett sätt att ta dig från punkt A till punkt B. Du kommer att hitta din motivation och dina verktyg för att komma framåt.