Regina’s Banyuls

 

 

Regina Lawniczak | | www.reginas.eu

Regina’s förmedlar lägenheter och hus för semesterboende i Banyuls-sur mer vid medelhavet nära spanska gränsen. Här kan du också boka lokal för gruppresor/ temaresor eller för en tillställning Jag tipsar om utflyktsmål och aktivitet, ger all service för en bra resa antingen privat eller med företaget.

Regina’s Textil & Läder

 

Regina Lawniczak I | www.reginas.eu

Regina's står för 100% naturligt, skräddarsytt hantverk med bra hållbarhet.  Mina produkter är tillverkade i en kombination av naturtextilier och läder. Vi har ett eget produktsortiment inom väskor och hushållstextilier

Queen B Trädgård- & Konsulttjänster AB

Johanna Astner | queenbtradgard@gmail.com | www.queenbee.nu

Queen Bee Trädgård drivs av mig Johanna, en rakryggad skåning som tacklar utmaningar med nyfikenhet och fingertoppskänsla. Jag har flera års erfarenhet som projektledare och är utbildad trädgårdsmästare som bl.a. behärskar beskärning, trädgårdsdesign, skötsel och plantering. Queen Bee vurmar för det lite rufsiga och naturliga i trädgården och har erfarenhet av anläggning och skötsel av ängar! Företaget lägger stor vikt vid kvalité, tydlighet och service så som mötet med människor; kunder, medarbetare och samarbetspartners.