Nyströms Plåt & Smide 

Agneta Suhr | | www.nyplat.se

Nyströms Plåt & Smide AB grundades 1921  och är etablerade invid Ekebyhof Slott på Ekerö. Vår styrka ligger i vårt team som leds av erfarna händer.  Vi är den serviceinriktade smedjan och det moderna plåtslageriet, båda med en stor kunskap inom branchen och en modern utrustning för högsta kvalité på utförandet.

Nyvana Företagsmassage AB 

 

Birgitta Pihl | | www.nyvana.se www.energimassage.se

Allt fler företag har insett att massage är en form av friskvård som lönar sig i längden. De anställda mår bättre och sjukskrivningarna minskar. Dessutom är det avdragsgillt för företaget. Nyvana jobbar både med behandling av problem och förebyggande insatser för att undvika problem längre fram. Vi kommer gärna till er och behandlar på plats – det är mest effektivt både för företaget och den som behandlas. Förutom behandlingar ger vi även yoga i grupp på företag, alternativt mindfulness.

O’Sofina AB 

Charlotte Jakobsson  | | www.osofina.se

Hos oss kan du handla kläder och känna att just du kommer i fokus! Här är ingen kropp omöjlig att hitta något snyggt till! Vi gillar att inspirera dig och locka fram allt det goda som vi alla har. Vi är riktigt duktiga på att köpa in det där lilla extra för garderoben utan att du blir ruinerad! Vi är butiken som vill göra vardagen till fest!

Partnia AB

Evalena Mählqvist I

I uppstartsfas. Driver företaget tillsammans med min sambo, där jag vill bygga upp verksamhet med konsultuppdrag inom sjukvård (leg.sjuksköterska) och hälsa. Min sambo som konsultuppdrag som helikopterpilot, busschaufför och lastbilschaufför.

 

Pepperadventure AB

Lena Marner I

Pily´s Gourmé 

Pilar Ahlbom | | www.pilysgourme.se

Pily’s ger dig en underbar cateringupplevelse med spansk, och peruansk mat. Vi levererar på beställning till din firmafest, födelsedagsfest, bröllop, eller annan tillställning. Vår specialitet är bland annat att tillaga paella direkt på din fest, maten blir till framför dina ögon. Vi kan givetvis erbjuda kompletta menyer med förrätt, varmrätt och efterrätt. Varför inte prova på vår fanatiska peruanska mat, med bland annat den kända rätten Ceviche.