Medlemmar Företag

M

Marnelly AB

Veronica Gyllenram | www.marnelly.se |

Marnelly grundades år 2014 i Stockholm. Jag som startade Marnelly heter Veronica Gyllenram och är designer. Jag drivs av att hitta det enkla, stilrena och lekfulla uttrycket i de produkter jag skapar. Min inspiration hämtas från djurriket och jag vill med så få penseldrag som möjligt hitta och förstärka uttrycken hos de djur jag illustrerar. Mina produkter ska användas och fylla en funktion i vardagen och samtidigt skapa en glädje för både barn och vuxna. Hållbarhet och kvalitet är viktigt och därför har jag noga valt ut de fabriker jag jobbar med. Välkommen att inspireras och hitta stilrena och lekfulla produkter för ditt barn.

Mys Artisteri AB

 

My Blomqvist Olsberg |  | www.babblarna.se/live

Mys Artisteri AB drivs av My Blomqvist Olsberg. Hon är författare, producent, regissör och artist. My brinner för barn och kultur och har stor kunskap och erfarenhet vad gäller barnteater, scenkonst och regi. Förutom att regissera, skriva scenmanus och producera succéerna med Babblarnas musikaler, har My skapat ett 70-tal fysiska produkter för barn och unga, bl a Kreativ Insikts barn- och ungdomsprodukter samt barnfiguren Snårpan med föreställningar, böcker och musik. Hon har också specialskrivit barnmusik till "Ajja & Bajja" och "Olle & Mia". My har också skrivit och regisserat de senaste showerna med barnfigurerna Lollo & Bernie runt om i Europa.

Mind Peak

Anna Oreland McFadyen I

Kurser och föreläsningar inom personlig utveckling.

Må Bra i Riksby AB

 

Maria Borgström | | www.mabrairiksby.se

På Må Bra i Riksby kan vi hjälpa dig med alla möjliga olika besvär som exempelvis stress, sömnproblem, migrän, magproblem, yrsel, klimakteriebesvär och smärta. Vi erbjuder behandlingar inom bland annat massage och akupunktur. Se alla våra olika behandlingar och läs om våra terapeuter på vår hemsida. Vi håller även föreläsningar inom hälsa och personlighetsutveckling både på kliniken och ute på andra företag.

 

Mälarö Yoga & Friskvårdscenter

Jeanette Lavenant | | www.mfcenter.se

Jag är utbildad yogalärare som undervisar jag i bl.a. Yin Yoga, Coreyoga, Mindful yoga, Ashtanga yoga, Mamma & baby yoga och Pilates. Då rätt kost är en viktig del av yoga äter jag själv mest Raw Food och är diplomerad Raw Food Chef & Living Food Instructor som jag håller kurser och föreläsningar i. Behandlingar som Chakrabalansering, Chakramassage och Aromaterapi samt privat coaching i Yoga och individuell Yogaterapi.

Mälaröarnas nyheter

Laila Westerberg | | www.malaroarnasnyheter.se

Mälaröarnas nyheter är lokaltidningen i Ekerö kommun som till 100 % består av redaktionellt material om Mälaröarna. Samtliga artiklar från första till sista sidan är unikt skrivna för mälaröborna. Tidningen startades av Svenska dagbladet 1949 och ges sedan 1995 ut av Mälarö Media AB. Sedan 2014 sänder tidningen även ett nyhetsprogram i radio varje torsdag kl 17-19 på Radio Viking 104,4. Tidningen är partipolitiskt obunden.