Medlemmar Företag

M

Marnelly AB

Veronica Gyllenram | www.marnelly.se |

Marnelly grundades år 2014 i Stockholm. Jag som startade Marnelly heter Veronica Gyllenram och är designer. Jag drivs av att hitta det enkla, stilrena och lekfulla uttrycket i de produkter jag skapar. Min inspiration hämtas från djurriket och jag vill med så få penseldrag som möjligt hitta och förstärka uttrycken hos de djur jag illustrerar. Mina produkter ska användas och fylla en funktion i vardagen och samtidigt skapa en glädje för både barn och vuxna. Hållbarhet och kvalitet är viktigt och därför har jag noga valt ut de fabriker jag jobbar med. Välkommen att inspireras och hitta stilrena och lekfulla produkter för ditt barn.

Melin Skogsberg Projekt AB

Anne Melin Skogberg | 

Milli AB

Zakia Eskandari |

Konsultverksamhet, erbjuder förelässning och rådgivning i försäljning- och serviceutveckling till företag och organisationer.

Mind Peak

Anna Oreland McFadyen I

Kurser och föreläsningar inom personlig utveckling.

MinMix AB

Helene Ångström |

Jag rycker in när du inte hinner med. Strukturerar din administration, gör allmänt pappersarbete samt är resurs i butik- och caféverksamhet.

MM Skincare 

 

Lene Meldgaard | | www.mmskincare.se

Som hudvårdsleverantör påminns vi ständigt i vårt dagliga arbete om hur viktigt det är att hudvårdsprodukter och -apparatur håller måttet. Att de gör skillnad och håller vad de lovar. På MMSkincare har vi därför valt att arbeta selektivt med ett fåtal märken som är 'best in class'. För oss är kvalitet och god service ledord - vår målsättning är att det skall genomsyra allt vi gör. Förutom högklassiga varumärken erbjuder vi därför kontinuerligt utbildningar i våra märken.

 

Mys Artisteri AB

 

My Blomqvist Olsberg |  | www.babblarna.se/live

Mys Artisteri AB drivs av My Blomqvist Olsberg. Hon är författare, producent, regissör och artist. My brinner för barn och kultur och har stor kunskap och erfarenhet vad gäller barnteater, scenkonst och regi. Förutom att regissera, skriva scenmanus och producera succéerna med Babblarnas musikaler, har My skapat ett 70-tal fysiska produkter för barn och unga, bl a Kreativ Insikts barn- och ungdomsprodukter samt barnfiguren Snårpan med föreställningar, böcker och musik. Hon har också specialskrivit barnmusik till "Ajja & Bajja" och "Olle & Mia". My har också skrivit och regisserat de senaste showerna med barnfigurerna Lollo & Bernie runt om i Europa.

Må Bra i Riksby AB

 

Maria Borgström | | www.mabrairiksby.se

På Må Bra i Riksby kan vi hjälpa dig med alla möjliga olika besvär som exempelvis stress, sömnproblem, migrän, magproblem, yrsel, klimakteriebesvär och smärta. Vi erbjuder behandlingar inom bland annat massage och akupunktur. Se alla våra olika behandlingar och läs om våra terapeuter på vår hemsida. Vi håller även föreläsningar inom hälsa och personlighetsutveckling både på kliniken och ute på andra företag.

 

Mälarö Omsorg 

 

Helle Bruhn | | www.malaroomsorg.se

Mälarö Omsorg erbjuder service inom hemtjänst. Vi erbjuder individanpassade omvårdnads- och serviceinsatser samt städning i ditt boende. Utifrån individens behov, rutiner och önskemål arbetar vi i syfte att stödja, stärka och skapa förutsättningar till att du ska kunna bo kvar i ditt hem så länge som möjligt.

Mälarö Yoga & Friskvårdscenter

Jeanette Lavenant | | www.mfcenter.se

Jag är utbildad yogalärare som undervisar jag i bl.a. Yin Yoga, Coreyoga, Mindful yoga, Ashtanga yoga, Mamma & baby yoga och Pilates. Då rätt kost är en viktig del av yoga äter jag själv mest Raw Food och är diplomerad Raw Food Chef & Living Food Instructor som jag håller kurser och föreläsningar i. Behandlingar som Chakrabalansering, Chakramassage och Aromaterapi samt privat coaching i Yoga och individuell Yogaterapi.

Mälaröarnas nyheter

Laila Westerberg | | www.malaroarnasnyheter.se

Mälaröarnas nyheter är lokaltidningen i Ekerö kommun som till 100 % består av redaktionellt material om Mälaröarna. Samtliga artiklar från första till sista sidan är unikt skrivna för mälaröborna. Tidningen startades av Svenska dagbladet 1949 och ges sedan 1995 ut av Mälarö Media AB. Sedan 2014 sänder tidningen även ett nyhetsprogram i radio varje torsdag kl 17-19 på Radio Viking 104,4. Tidningen är partipolitiskt obunden.