Medlemmar Företag

I-L

Inför 2 Halvlek

 

Eliisa Lönnborg |  |  www.infor2halvlek.se

Har alltid varit intresserad av hälsa, hur allting hänger ihop - kropp, själ, hjärna och sinne. Det är möjligt att komma ur ett tillstånd av ohälsa på olika sätt, det kan handla om samtal, massage, yoga, hypnos eller kanske träning. Jag hjälper dig att hitta ditt bästa sätt.

Ingelöf Consulting AB

Ingelöf Pettersson I

Ingelöf Consulting AB erbjuder konsulttjänster inom IT.

 

KnackPunkten

Joanna Armstrong | | www.knackpunkten.se

Till oss kommer människor med många olika förändringsönskemål. Vi använder främst Emotionella FrihetsTekniker, EFT, och har bland annat hjälpt personer bli av med flygrädsla, alla möjliga fobier, stress, sötsug och matsug, negativa tankar, PTSD, sömnsvårigheter, bilkörningsrädsla (rattskräck), ångest, dåligt självförtroende, stress inför topp-prestationer och spruträdsla, och mycket mer. Vad skulle du vilja förändra?

Kulturhälsan i Stockholm

Jeanette Omra I I www.kulturhalsan.com

 Vi har mångårig erfarenhet av skapande och utbildning inom bildterapi och vård. Utifrån detta kan vi på ett proffesionellt sätt arbeta för att utveckla och stärka varje individs behov på bästa sätt. Vår målsättning är att stärka det friska, och se människan som en helhet. Forskning inom hälsa har visat att det mentala tillståndet är en stark faktor som kan avgöra hur väl en patient svarar på en behandling. Genom att fylla tillvaron med positiv kraft genom skapande och samvaro, är vårt mål att skapa bättre förutsättningar för tillfrisknande. Vi arbetar också med att skapa förbättrad hälsa genom att erbjuda föredrag kring Mat och Hälsa.

Little You Design

 

Kristina Svanberg | | www.littleyoudesign.se

Har du flyttat till nytt eller behöver ditt nuvarande hem en makeover. Har barnen flyttat hemifrån och det är dags att förnya tonårsrummen till kontor eller bibliotek, eller ska barnrummen bli tonårsrum. Jag kan hjälpa dig med färg, tapeter, textilier, möbler och nya planlösningar, allt som behövs för att skapa ett nytt och enhetligt hem. Jag erbjuder både konsultationstimmar och helhetslösningar.

Livets Perioder AB 

 

Anette Hansen | | www.livetsperioder.se

Det är min övertygelse att vi måste planera och göra aktiva val för att skapa trygghet inför framtiden.
Jag vet att det finns möjligheter och det förmedlar jag. Föreläsning, rådgivning.

Ljust Nu Konsult

Monika | | www.ljustnu.com

Ljust Nu erbjuder projektledning, rådgivning och belysningsplanering för befintliga eller nybyggda miljöer. Med mångårig erfarenhet av projektledning, stort intresse inom arkitektur, design, inredning och studier inom Ljusdesign och rumsgestaltning. Vi erbjuder allt från belysningsrådgivning för befintliga rum till belysningsplanering av större nybyggnationer.

Lo Varg, Fotograf 

Lo Varg |  | www.lovarg.com

 

Jag är fotograf och grafisk formgivare. Jag arbetar främst med företag. Att visa vilka ni är och vad ni gör - för er målgrupp. Som formgivare ligger mitt fokus på helheten och hur fotot eller formen ska användas. Som fotograf tänker jag på känslan. Och på ljuset. Jag älskar hela processen. Planeringen, utförandet, efterarbetet och att se mina kunder bli nöjda.