Medlemmar Företag

F-H

FONUS begravningsbyrå

Tina Hult I I www.fonus.se I 08-709 86 50

För oss på Fonus är det viktigt att hylla det liv som levts. Det kan vi göra genom att skapa begravningar som blir ett personligt avsked och ett fint minne. Vi är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och i koncernen har vi även Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik – Familjens Jurist. Vår gemensamma drivkraft är att hjälpa människor i olika situationer genom livet. Där vi får möjlighet att göra skillnad är vi som bäst.

 

Fotograf Monika Ljungcrantz Stoltz 

Monika Ljungcrantz Stoltz | | www.ljungcrantzstoltz.com

 

Som fotograf och visuell kommunikatör, speglar mina bilder varje ögonblicks specifika atmosfär och uttryck. Jag fotograferar gärna människor, miljöer, platser och byggnader – har en speciell kärlek till hus med en historia, nötta av tidens tand.

Frontwise AB

Margareta Ekholm Wahlgren I

Human Resources utveckling och stöd på ledningsnivå, utveckling av Läromedel inom främst engelska, Hälsa och Friskvård samt Kommunikation.

Fröhagen Trädgård & Design

Louise Fröhagen |  I www.frohagen.se

Jag är utbildad trädgårdsmästare som arbetar främst mot privatpersoner. Arbetar främst med design, rådgivning, beskärning, skötsel, häckklippning.

För Hälsa

 

Eva Solhäll |  I www.forhalsa.se

Känner du att du har fastnat i vardagens ekorrhjul och får allt mindre tid för din hälsa och ditt välmående? Ett stenkast från Stockholms innerstad, på en av Ekerö kommuns natursköna öar, hittar du möjligheterna att minska stressen! I Färentuna Hälsoträdgård andas du doften av ängar och njuter växthusets ro. Här går du sakta på stigar i trädgården, lyssnar till lövsus och vilar i hängmattan.

Global Travel Ekerö

 

Linnea Johansson | | www.globaltravel.nu

Vi kallar det ”All inclusive-resor för företag och organisationer”. Efter 25 år i branschen vet vi vad som fungerar för att kunna genomföra riktigt bra gruppresor. Vi gör det på ett personligt sätt och med ett stort engagemang. Från början till slut.

Grensman & Grensmans AB 

Hanna-Karin Grensman |  | www.grensmans.se

Grensman & Grensmans AB erbjuder kvalitativa tjänster inom textproduktion. Grensman & Grensmans äger varumärkena Grensman Förlag, Hanna-Karin Grensman, författare och Toppbetyg. Grensman Förlag är ett modernt och nytänkande förlag som ger ut böcker som utmanar rådande föreställningar och som lever kvar i läsaren långt efter att sista bladet vänts. Förlaget erbjuder även lektörs- och redaktörstjänster.

Grönlandsresor

Monica Larsson | | www.gronlandsresor.se

Grönlandsresor – det naturliga valet för resor till Arktis och Antarktis! Resor till Grönland, Svalbard, Island, Färöarna, Antarktis och med Hurtigruten längs med den norska kusten.

Hampsänket AB

 

Monika Keiller Sjövall | | www.hampsanket.se

Allt Hampsänket gör handlar om att utveckla försäljning, människor och mänskliga relationer. Arbetsglädje på riktigt och tydliga mätbara mål skapar grunden för god lönsamhet i företag och organisationer. Hampsänket, din förankring

Happy Skin

Hanna Isenborg I I       0708-44 81 99

Hannas hudvård och massage

Harmony at Work

Annika Engström I  I    www.harmonywork.se 

 

Marknadskonsult som brinner för att skapa engagemang där varumärkesbyggandet ligger högt upp på listan över vad som får mitt hjärta att hoppa ett extra skutt. Med bakgrund inom marknadsföring och opinionsbildning kan jag bidra med mina erfarenheter av att bygga engagemang både internt och externt. Hur skapar du engagemang hos dina kunder?

 

Hedvig Andér Stil o Design AB

Hedvig Andér | | www.hedvigander.se

Jag heter Hedvig Andér och är utbildad kostymdesigner i USA 1980-1984. Jag arbetar som kostymdesigner för film, teater och TV.  Jag driver varumärket HEDVIG STOCKHOLM. Läs mer om varumärket på www.hedvigstockholm.se.

Heliconia Garden

Marianne Svärd Häggvik |   |                                        www.heliconiagarden.se

Heliconia Garden, det lilla företaget som med glädje och entusiam hjälper Dig att få en inspirerande trädgård. Vill du få hjälp med att skapa en inspirerande, lättskött och njutbar trädgård men inte riktigt vet var du ska börja. Heliconia Garden hjälper dig. Med rätt växter, material och design binder vi ihop husets karaktär med de behov och önskemål du har för din trädgård. 

Hjerténs Redovisningsbyrå

Jessica Hjertén |