Medlemmar Företag

C-E

Christins Catering & Pensionat Lilla Sörgården

Christin Blomberg | www.christins.se

Hos oss kan du beställa cateringmat till alla typer av tillställningar, för såväl den stora bröllopsmiddagen till den mer informella affärslunchen. Allt med kärlek och en personlig service. Vi tycker om att laga mat med närproducerade råvaror som är i säsong. En sak är nämligen säker, det blir mycket godare så!

Edoctum Datautbildning 

Annika Thörnlund |  | www.edoctum.se

Edoctum erbjuder anpassad och målinriktad datautbildning för stora och små företag, för både erfarna och oerfarna användare. Även individuellt skräddarsydd utbildning erbjuds. Seminarier inför stora grupper ges för översiktliga presentationer av nya programversioner och särskilda funktioner.

EKASI HR-konsult AB

Karin Sigge I I Intenco.se

HR-konsult, din lokala, personliga och professionella HR-partner.

Hjälper till vid alla typer av personalrelaterade frågor, står ni inför tillväxt, avveckling eller organisationsförändring? Behöver ni en rådgivare vid rehabilitering, arbetsmiljöfrågor, rekrytering eller arbetsrätt, välkommen att höra av dig.

Ekerö Barnvakt AB

Inna Li I

Vi finns för att hjälpa barnfamiljer när dem mest behöver det. Vi erbjuder kvalificerade barnvakter, pedagogiska barnvakter, läxhjälp och studiestöd samt övriga hushållsnära tjänster. Vi prioriterar säkerhet och glädje i arbete med barn. Våra medarbetare bor på Ekerö. Med oss ni få omtanke och hjälp för hela familjen!

Emma-Karin Entertainment

Emma-Karin Pihlstrand | | www.emmakarin.com

Emma-Karin Entertainment bygger och förmedlar egna konstellationer men också underhållningslösningar med andra toppartister inom samtliga underhållningsformer. Från klassisk musik via nycirkus och dans i alla former, till populärmusik i form av cover band, DJ, trubadurer och showgrupper. En sak har samtliga koncept gemensamt: det personliga tilltalet och samspelet med publiken som jag anser är a och o. Varje publik ska känna sig utvald, speciell och dessutom delaktig! För att veta mer eller bolla idéer - kontakta mig!