Medlemmar Företag

C-E

CARRIF AB

Eva G Qvarnström |

Konsulttjänster erbjuds inom Management, verksamhetsstyrning, ledarskap och organisations-utveckling, utbildning, mentorskap samt ekonomisk och administrativ förvaltning.

CeCoordinator

Cecilia Frantzén | | www.cecoordinator.se

 

Behöver någon samordna och administrera ditt projekt eller ta hand om din finansavdelning? Engagera en konsult hos CeCoordinator. Har 15 års erfarenhet av finans och skatteförvaltning hos medelstora och internationella stora företag.

Christins Catering & Pensionat Lilla Sörgården

Christin Blomberg | www.christins.se

Hos oss kan du beställa cateringmat till alla typer av tillställningar, för såväl den stora bröllopsmiddagen till den mer informella affärslunchen. Allt med kärlek och en personlig service. Vi tycker om att laga mat med närproducerade råvaror som är i säsong. En sak är nämligen säker, det blir mycket godare så!

Compend

 

Ellinor Nigell | www.compend.se

Din digitaliseringskonsult. Jag tar dig från papperskaos till struktur! Växer dina pappershögar och lägger du värdefull tid på administration? Som driven entreprenör vet du att tid och kraft ska riktas till dina existerande och blivande kunder. Du vet vad som krävs för att leverera din tjänst eller produkt. För att få mer tid åt att fokusera på det viktigaste hjälper jag dig med automatisering av dina administrativa processer. Såsom kommunikation med kunder, leverantörer, anställda, bank och myndigheter. 

Destination Ekerö

Camilla Nordberg |

 

Destination Ekerö är Mälaröarnas mötesplats för näringsliv, kultur, föreningsliv. Vi har Ekerös mysigaste kontorshotell. Kom in och lyssna vad vi kan göra för dig!

Din Balans 

 

 

Jeanette Juhnestam | | www.digital-balans.se

Balans i livet skapar harmoni. Gör skillnad på din arbetsplats - satsa på en hållbar arbetsmiljö! Vill du och ditt företag ha hållbara medarbetare som orkar prestera och samtidigt må bra? Vill ni ha ett hälsoarbete som genomsyrar företaget och som når ut till alla – inte bara de redan aktiva? Din balans har lång erfarenhet från uppdrag i vitt skilda branscher och kan stötta dig och ditt företag med det som ni behöver för ett hälsoarbete som verkligen gör skillnad! Följ mig gärna på bloggen digital-balans.se.

Din Tecknande Sparringpartner

Lena Hellström Sparring |

Djurknuten 

 

Eva Reutergårdh | www.djurknuten.se

Vi har ett brett sortiment och säljer bla foder och tillbehör för hund, katt, fisk, gnagare, fågel och reptiler. I butiken hittar du också ridsportsutrustning såsom godkända hjälmar, säkerhetsvästar, ridbyxor och en second handavdelning dit du är välkommen att lämna in ridsportsutrustning som du vuxit ur eller inte längre vill behålla. Vi strävar efter att vara en knutpunkt för dig som gillar husdjur på Mälaröarna! 

Edge of Talent

 

Ulrika Wörding | | www.edgeoftalent.com                                                            

Vi bidrar till framgång! Vi gillar människor och har valt att engagera oss i den del av livet som för oss flesta betyder mycket och där vi spenderar mycket tid. På jobbet!

Edge of Talent

Erika Thorslund I I www.edgeoftalent.com I www.malarojobb.se

 

Edman Konsult AB

Ing-Marie Lidell Edman I

Konsult främst som ekonomi/redovisningsansvarig på interima uppdrag.

Edoctum Datautbildning 

Annika Thörnlund |  | www.edoctum.se

Edoctum erbjuder anpassad och målinriktad datautbildning för stora och små företag, för både erfarna och oerfarna användare. Även individuellt skräddarsydd utbildning erbjuds. Seminarier inför stora grupper ges för översiktliga presentationer av nya programversioner och särskilda funktioner.

Effecta Redovisning och Rådgivning AB 

Linda Ljusterfors | | www.effectaredovisning.se

Sedan 2005 är jag Auktoriserad redovisningskonsult och medlem i SRF. Det innebär att jag regelbundet genomgår kvalitetskontroller vilket resulterar i att redovisningen alltid är av högsta kvalité.

Anlitar man Effecta vet man att redovisningen alltid är av hög kvalité och rapporteras i rätt tid till ägare, anställda och myndigheter. För att det löpande bokföringsarbetet skall bli så tids- och pappersbesparande som möjligt strävar vi efter att tillsammans med kunden utveckla moderna och digitaliserade redovisningsmetoder.

EKASI HR-konsult AB

Karin Sigge I I Intenco.se

HR-konsult, din lokala, personliga och professionella HR-partner.

Hjälper till vid alla typer av personalrelaterade frågor, står ni inför tillväxt, avveckling eller organisationsförändring? Behöver ni en rådgivare vid rehabilitering, arbetsmiljöfrågor, rekrytering eller arbetsrätt, välkommen att höra av dig.

Ekerö Barnvakt AB

Inna Li I

Vi finns för att hjälpa barnfamiljer när dem mest behöver det. Vi erbjuder kvalificerade barnvakter, pedagogiska barnvakter, läxhjälp och studiestöd samt övriga hushållsnära tjänster. Vi prioriterar säkerhet och glädje i arbete med barn. Våra medarbetare bor på Ekerö. Med oss ni få omtanke och hjälp för hela familjen!

Emma-Karin Entertainment

Emma-Karin Pihlstrand | | www.emmakarin.com

Emma-Karin Entertainment bygger och förmedlar egna konstellationer men också underhållningslösningar med andra toppartister inom samtliga underhållningsformer. Från klassisk musik via nycirkus och dans i alla former, till populärmusik i form av cover band, DJ, trubadurer och showgrupper. En sak har samtliga koncept gemensamt: det personliga tilltalet och samspelet med publiken som jag anser är a och o. Varje publik ska känna sig utvald, speciell och dessutom delaktig! För att veta mer eller bolla idéer - kontakta mig!