Fira Selma Nätverk 15+1 år

Tiden flyger. Selma är 15. Ooups, 16! 😲

I år är det 15, nej 16 år sedan Joanna och Lene slog sina kloka huvuden ihop och startade Selma Nätverk - många år av framgångsrikt nätverkande. Det vill vi fira!

Röda mattan rullas ut på Restaurang Jungfrusund den 24 oktober och festligheterna startar kl. 18.30. Vi bjuds på överraskningar och underhållning i glamorös inramning.

Vi ser fram emot en helkväll tillsammans, där fördrink med tilltugg och 3-rätters middag med utvalda viner och kaffe står på menyn. Det blir en riktigt härlig kväll!

Du betalar 925 kr exkl. moms, som faktureras innan vi skålar in kvällen. 

Glam touch-up by Makeup truck

Lust på extra-allt jubileet till ära? Starta festen som vilken hollywoodstjärna som helst och boka en make-up artist för extra gala-piff. Kolla Makeuptruck.se på Instagram.

Makeup trucken står parkerad utanför restaurangen 17.00-19.30 och bjuder in till pre-party och feststämning. Pris per person är 395 kr inkl. moms. Betalning sker på plats.

Ange önskad makeup-tid i din anmälan. Eventuellt behöver vi knuffa omkring på tiderna lite för att få ihop schemat. Vi meddelar dig i så fall via mail.

Anmäl dig senast den 14 oktober.Du kommer väl?

Fyll i namn och dina preferenser för kvällen så är du ett steg närmare festen! 💃


"För mig är Selma Nätverk ett fantastiskt smörgåsbord av bra energi och stöd då jag som egenföretagare ofta är ensam i beslut. I nätverket kan vi bolla idéer tillsammans och på det sättet nå bättre resultat i våra enskilda verksamheter".

Lotta Christersdotter, O’Sofina